JU JITSU

DEPARTAMENTUL 

JU JITSU 

Federația Romana de Arte Martiale 

Departament înființat în anul 2004 (in Târgu Mureș)

ne ocupam de: inițiere și performanta în artele martiale,  stilul ju jitsu

Clubul nostru, Sport Grup Sakura este organizat pe mai multe departamente, DEPARAMENTUL DE JU JITSU este pilonul principal al clubului.

Sportivii nostrii au varste cuprinse intre 6 si 65 ani, Antrenamentele noastre sunt concepute pe sistemul  "atelierelor" de inițiere si performanta, pregătire tehnica, teoretica, tactica, ședințe video, pregătire competițională, pregătire în vederea abordării sesiunilor de examinare, pregătirea demonstrațiilor tradiționale, a demonstrațiilor competiționale și a demonstrațiilor artistice (festival, prezentări, activități sociale, activități umanitare, etc.), pregătirea în sistemele competiționale de fighting, duo - demonstrativ, duo- show ne-waza,etc. 

Totodata, în cadrul acestor ateliere de pregătire se regăsesc grupele de lucru: sportivi de performanta, autoapărare pentru persoanele civile, pregătirea agenților de paza și protecție din sistemul public și privat, persoane cu divizibilitate (nevoi speciale).

 


aici puteti sa ne ajutati

DOJO SAKURA  antrenamente  din septembrie 2021

marți   19.00 - 20.00      |      joi  19.00 - 20.00 - grupa PARA

sambata  11.00-12.30   


 DOJO PRODCOMPLEX  iulie - august 2021

antrenamente marți ....  19.00 - 20.30 |  joi ..... 19.00 - 20.30

autoapărare/ antibullying 
duo demonstrativ /ne-waza / fighting / kobudo


DOJO PARA 

antrenamente  joi  18.00- 20.30

kata/ kobudo/duo show / ne-waza / para fighting

antrenamentele sunt dinamice, specifice fiecareui "atelier de performanta" 

POLITICA DE TAXE SI COTIZATII

- in anul 2022, din cauza incertitudinii vis-a-vis de evoluție Covid 19, suntem nevoiți a suspenda temporar eliberarea de abonamente.

- participarea la cursuri/ antrenamente in anul 2022, se va face prin achiziția unui tichet de tip "ocazional" pentru o prezenta la 1 (un) antrenament, evitând astfel disconfortul datorat de întreruperea involuntara a antrenamentelor ( Covid - 19 : boala, izolare, etc.)